Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tetszik a megújult Facebook?

Hogy tetszik a megújult Facebook?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
totál felesleges ez a sok újítás
2011. szept. 3. 11:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan szar hulladék mint eddig volt.
2011. szept. 3. 11:57
 3/11 anonim ***** válasza:

én egyre jobban csökkentem az ismerőseim számát, és felkészülök egy másik rendszerre való átállásra.

mert Bugbook és kész.

2011. szept. 3. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
szar. Én már google+-on is vok fönt, de elég kevés az ismerős...
2011. szept. 3. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:
énis fent vagyok google+on van vagy 30 ismerősöm.. am sehogy nemtetszik mert nekem valamiért nem állt át a facebook hogy b*szák meg :D
2011. szept. 3. 14:20
 6/11 anonim válasza:
Nem lett jó a facebook szerintem..régebbi jobb volt:S
2011. szept. 6. 17:42
 7/11 A kérdező kommentje:
...mert olyan sokat változott,mi? xd
2011. szept. 6. 17:48
 8/11 nemmondommeganevem válasza:

Mindig is voltak és lesnek is vele hibák, de szerencsére vannak olyan beépülő modulok, amikkel mindenki az igényének megfelelően alakíthatja.

Egy példa erre a betterfacebook oldalról telepíthető beépülő modul (egy próbát megér, főleg hogy az új és még mindig pocsék light view ablak megszüntethető):

[link]

2011. szept. 6. 18:06
 9/11 anonim válasza:
szar nekem sem tetszik :(
2011. szept. 6. 21:43
 10/11 anonim válasza:
Nagy baklövésnek látom. Egyrészt olyan, mintha valaki kéretlenül átrendezi a konyhádat... Vagy több időt töltök vele, hogy megszokjam, hogy nem ott van amit keresek és nem úgy néz ki... vagy hagyom a francba. Nekem utóbbi - elvette a kedvemet. Nagyon. Másrészt sérelmezem, hogy a családtagokat, páromat nem mutatja alap információként a profilomon, mint eddig. A mostanit nevezhetném "hányás rólam"-nak. Amit nem kértem.
2012. febr. 27. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!