Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyire megbízható az inkogní...

Mennyire megbízható az inkognítóablak Google Chromeban?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy valahogyan (bárhogyan) ki lehet deríteni azt amit néztem ott? xD :D
2011. aug. 30. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha valaki benyit, akkor igen xD
2011. aug. 30. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt most kielégítő válasznak veszem XD
2011. aug. 30. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az inkognitás vagy rejtett mód csak az adott gépen felejti el a műveleteket.

Az oldal, amiket nézel az továbbra is tudja hogy ott jártál, ezzel együtt a szolgáltató is, közvetve a rendőrség is ha elkéri egy oldal vagy szolgáltató adatát (de ez le is van írva amikor ilyen módba váltasz, hogy csak arra való, hogy ne legyen megjegyzett előzménye a tevékenységnek azon a gépen, semmi több).

Tehát ha van egy oldalam, és ott jártál rejtett módban, azt én láthatom, és ha tudom hogy az az IP-cím hozzád tartozik, akkor tudom hogy te voltál. Nyilván az oldal tulaja (adminisztrátora, vagy meghatalmazott jogkörű felhasználója) azt is képes vizsgálni hogy te ott mit és meddig csináltál.

2011. aug. 30. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :) erre voltam kíváncsi :D
2011. aug. 31. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!