KB. Mennyi idő letölteni egy 7GIGÁS játékot 5Mbites nettel?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 10:50
3/5 A kérdező kommentje:
De csak én nem értek ilyen dolgokhoz és azért is kérdem mert
5Mbites netem lesz és a crysis 2-őt akarom letölteni majd.
2011. aug. 30. 11:12
4/5 anonim válasza:
min. 186,666666666... perc, de ha a szüleid rossz szolgáltatót választanak, akár egy napig is tarthat. főleg, ha van letöltési korlát. ha azt meghaladod, egy youtube videó lassabban tölt le, mint amilyen gyorsan lejátszaná a géped, ezért vagy vársz 10-15 percet, vagy akadozik az egész
5/5 anonim válasza:
ha gépelni már tudsz, akkor már talán kéne tudnod számolni is...
mit kell ehhez érteni? ha már játszol, akkor legyen már valami fogalmad arról, hogy hogyan is működik az a cucc, amit egész nap püfölsz. meg se lepődnék, ha kiderülne, hogy azt se tudod, hogy néz ki egy számítógép (belülről)
azt se tudod, hogy a gigaBYTE <- [byte nélkül csak azt jelenti, hogy milliárdszoros] mit jelent, mi alapján számolják a tárterületet.
első, te amúgy a Gibibyte-ra gondoltál (GiB) ->bináris
én meg Gigabyte-ot írtam (decimális), mert a gyerek azt írta, hogy giga. mondjuk azt se tudja, hogy mit jelent az előző mondatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!