Valahogyan letőltőttem az etypot azóta nem müködik egyik lejátszom se. Mit tudok ilyen helyzetbe csinálni?
Figyelt kérdés
Hiába töröltem ki az etypot akkor is ugyan ugy leadja. Hogyan tudnám megcsinálni, hogy ujra jó legyen minden programom?2011. aug. 30. 10:43
2/4 A kérdező kommentje:
Neked lehet,hogy röhelyes nekem nem!!!!Nem azért írtam ide,hogy szorakoztasd magad!!!Szorakozni és röhögni máshol kell!!?
2011. aug. 30. 16:33
3/4 anonim válasza:
" Szorakozni és röhögni máshol kell!!?"
Bocsi, de itt jól lehet szórakozni az ilyen kérdéseken ,mint amilyen a tiéd is .
4/4 A kérdező kommentje:
Amugy röhögj csak,én már megoldottam segítség nélkül mert több eszem van mint neked,mert te csak röhögni tudsz mint segíteni!?
2011. szept. 1. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!