Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valóban csak 60 Ft + ÁFA az...

Valóban csak 60 Ft + ÁFA az nCore regisztráció?

Figyelt kérdés

Vagy csak átverés?

Link: [link]

2011. aug. 29. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sztem kamu. Sőt biztos. Az opera figyelmezettet is a "támadó oldalra"
2011. aug. 29. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Jó is lenne, ha igaz lenne... Ennyiért már regelnék is mint a huzat :DDD
2011. aug. 29. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Küldj nekik 2000-et, biztos ami biztos.

De ha nyilvánvaló átverésekre van pénzed, akkor küldhetsz nekem is egy talicskával.

2011. aug. 29. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:

A VALÓDI nCore főoldala:

"Hír létrehozva 13 hete:

Meghívók árusítása

Csak emlékeztetőül: az oldalra a meghívók pénzért történő árusítása továbbra is tilos! Ha valakiről kiderül, hogy pénzért árul meghívót, azt azonnal töröljük, illetve töröljük az általa meghívott összes embert is, függetlenül attól, hogy pénzért vették-e az accountot. Senkitől ne vásároljatok meghívót, mert könnyen elveszhet a pénzetek, nem beszélve arról, hogy az ilyen reklámok többsége szimpla átverés, arra megy ki a játék, hogy lenyúlják a pénzeteket."

Az nCore igazi címe amúgy: ncore.cc. a többi kamu.

2011. aug. 29. 19:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..! Amúgy van valakinek egy felesleges nCore meghívója? :) Nagyon megköszönném.. :)
2011. aug. 29. 19:56
 6/11 vagyokakilehetek ***** válasza:
100%

megérdemli a sok lúzer hogy lehúzzák őket.

ma már ez a milliomonik kérdés ebben a témában

2011. aug. 29. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nincs senkinek Nc meghívója.Akinek van meghívóra elég pontja az nem az utolsó gyk-s idegennek fogja elküldeni ahogy én sem küldenék ismeretleneknek.

Tanuljátok meg ncoron soha nem lesz sms reg. tehát fizetni se kell a meghívóért, ahol pénzt kérnek az mind átverés.Hamarosan lehet megint lesz meghívó igénylés, várjatok, ne hagyjátok magatokat átverni.

2011. aug. 29. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Átverés
2011. aug. 31. 08:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Kösz az infót!
2011. aug. 31. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:

nézzük mit dob ki a google kereső :

[link]

második találat idézem :

Spam : Ncore nyílt regisztráció

2011-09-27 13:03:55

Majdnem bedőltem neki én is. Az FB-n kaptam az egyik ismerőstől a linket,hogy nyílt reg van az ncore torrent oldalon. Úgy megörültem,hogy nem is néztem az url-t,hogy nem .nu hanem .mobi a végződés. Aztán leesett,hogy 60 forintos emeltdíjas sms nem létezik, a másik meg,mivel ismerem az emeltdíjas számokat, rögtön láttam, hogy az sms nem 60 forint, hanem 1600+áfa kategóriába tartozik. Tehát ennek ne dőljetek be : [link] .

Már csak két napig tudsz regisztrálni az nCore oldalra!

Szeretnék szólni neked, hogy Magyarország egyik legnagyobb torrent oldala megnyitotta kapuit ismételten. Maximum 1.000 ember regisztrálhat! Az oldal tetején jelezzük az üres helyeket!

sokadik találat:

nCore regisztráció itt: [link]

Légy te is Magyarország legnagyobb torrent oldalának a tagja!

tovább tovább ...

Itt az utolsó lehetoség! Már csak két napig tudsz regisztrálni az nCore oldalra!

Szeretnék szólni neked, hogy Magyarország egyik legnagyobb torrent oldala megnyitotta kapuit ismételten. Maximum 1.000 ember regisztrálhat! Az oldal tetején jelezzük az üres helyeket!

nCore regisztráció itt:

[link]

Légy te is Magyarország legnagyobb torrent oldalának a tagja!

----------------------------------------------

jaj de érdekes mindig más a regisztráció linkje, mindig más a regisztráció összege, de a telefonszám ugyan az, az SMS szövege ugyanaz, ... hallottál már 40ft-os emeltdíjas SMS-ről ? próbáld ki ha van kukába kidobnivaló 1600 forintod !

Átverés. facebook-on létrehoztak egy rakat eseményt az esemény létrehozója is egy rakat álnév aki rakat új embert vett fel ismerősnek és mindegyik felhasználóneve kamu ... facebook-on nekem is van 6 felhasználónevem, dejó igaz csak 1-2őt használok de valaki ezt kampány szerűen űzi és átvágásból lesz gazdagabb !

2011. okt. 30. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!