Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudnék letölteni olyan...

Honnan tudnék letölteni olyan zenét ami nem mp3, így a sima cd-lejátszó is lejátssza?

Figyelt kérdés

Van valami jelölése??? Bocsi, de nagyon hülye vagyok hozzá.

Köszi a válaszokat!

2009. ápr. 18. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha letöltötted vannak olyan programok amik átalakítják MP3-ra és azt írod ki CD-re.
2009. ápr. 18. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de lehetne bővebben?

Mi a progi neve? Honnan tudnám megszerezni? Hogyan használjam?

2009. ápr. 18. 18:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem mp3-formátumban kellene, mert azt nem játssza a cd-lejátszó.
2009. ápr. 18. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

CD formátumú zenét nem fogsz tudni letölteni, az a formátum csak CD-n tárolásra alkalmas. Legfeljebb, ha .iso/.nrg vagy egyéb kiterjesztésű képfájlban töltöd le. Ha jó minőséget akarsz, akkor Lossless fájlt tölts le (.flac kiterjesztés) (Bár ennek a kiírását nem tudom pontosan, hogyan működik)

A lényeg: ha van mp3-ad, akkor mikor CD-t írnál, akkor írás előtt az "Audio CD" lehetőséget válaszd ki, és ilyenkor az író autómatikusan átalakítja olyanra, amit a hagyományos CD-lejátszó is ismer. (Persze nem az XP beépített CD-írója)

2009. ápr. 18. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Az mp3-at le tudod játszani hagyományos CD-n, ha az író programban kiválasztod, hogy CD formátum. Nekem Ashampoo Burning van, és abban többféle formátumot is választhatsz.
2009. ápr. 18. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Nero programmal is ki tudod írni sima audio cd nek az mp3-as fájlokat.
2009. ápr. 18. 19:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de még most sem sikerült megírni cd formátumban. A legújabb Nerom van. Valaki lépésről lépésre esetleg?

Hiába keresem, nem találok olyat, hogy audio formátum,ha meg az adat cd-t választom nem történik változás.

Köszi a segítséget!

2009. ápr. 19. 06:51
 8/8 anonim ***** válasza:
***** Ez egy régebi Nero-rol készitve itt jól látható. Frisebb verzion nem tudom megmutatni,de biztos van azon is rá lehetőség.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. ápr. 19. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!