Ncore. Cc-n egy üres fehér lap jelenik meg, és semmi más, miért?
Figyelt kérdés
Olyan problémám, van, hogy ha megnyitom az ncore.cc-t akkor csak egy fehér lap jelenik meg!!
megkaptam a meghívót, és azt hittem, hogy akkor jó lesz, de így sem működik az oldal. A laptopon be tudtam regisztrálni, de macerás a modem kábeljét folyton ki be dugdosni, meg aztán újra bootolni a modemet minden alkalommal, meg a gépet is mindig újra kell elindítani, de a nagy gépen valamiért nem jó!!
Tárolt változatként a goolgle-ből meg tudom nyitni, de akkor bejelentkezéskor egy php fájlt akar, hogy letöltsek, de hiába töltöm le semmit nem csinál!
Ugyan ez a helyzet a firefox, explorer, és a google chrome nál!! A sütiket is töröltem előtte, de semmi változás!
Mi lehet a probléma? Win 7 van a gépen.
2011. aug. 27. 23:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!