Hogy lehetne bekerülni NCore-ra?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék bekerülni....:-(2011. aug. 27. 15:22
11/19 anonim válasza:
Mit vagy úgy kétségbe esve? A 99%-a a fent lévő cuccoknak fent van máshol is, nyílt trackerrel meg színültig a net. Ha valamit le akarsz tölteni, megtalálod a módját, ha meg nem akarod, akkor minek nc acc...
12/19 A kérdező kommentje:
akk mondj 1 olyan oldalt ahol nem kell regisztrálni és nagyon jó torrent oldal!
2011. aug. 27. 16:05
14/19 Panda Péter válasza:
500 pont egy meghívó nem 1000. és nem, nem fogok egy ismeretlennek küldeni :D
15/19 anonim válasza:
Én is két évig próbálkoztam, mostanra szinte mindenhol fenn vagyok. Csak egy kis halra kell bejutni, aztán végigjárni a szamárlétrát, a legtöbb oldűal fórumában lehet meghívókat szerezni jobb helyekre is. Sok sikert hozzá!
16/19 anonim válasza:
Beload.hu ha kell küldök meghívót :D
17/19 anonim válasza:
Lassan 3 éve hogy bekerültem ncora, az előtt kisebb oldalakon voltam fent és tényleg szinte ugyanazok kerülnek fel mindenhova a különbség az időbe mérhető mikor és hova kerülnek fel a dolgok na meg a különleges dolgok stb az nem mindenhova jut el csak az új filmek játékok esetleg programok.
18/19 anonim válasza:
Előző vagyok!
Azt elfelejtettem írni hogy mint előttem is írták egy oldalra kell bejutni pl beload aztán már csak a ranglistát kell végig járni, bármikor lehet lehet szerencséje azoknak bejutni akik még nincsenek.
Na meg nem is olyan régen volt meghívó igénylés és a staff osztott ki meghívókat, aki akkor lekéste az bánhatja. :)
19/19 anonim válasza:
Én egy sráctól kaptam meghívót akit egy játékban ismertem meg, pontosabban csak 1-2x irtunk egymásnak... Mégis bízott bennem annyira hogy küldött emghívót és enm is valami kamu oldalra hanem az eredeti ncore-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!