Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen lassú az internet?

Miért ilyen lassú az internet?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy, teljesen lassú az internetem, általában 650kb/s-al tölt, de most alig éri el a 300kb/s-ot, a játékokban óriási a pingem(500-600, pl:Gta Sa, Cod2-4-5-6, Battlefield Bad Company 2, Nfs(összes)) Tehát nagyon lassú és ez miért van a szolgáltató a gond vagy a gépemmel van valami már 2 vírusírtóval is átnézettem de semmit se talált, ez miért lehet?(És nem torrentelek, nem töltök semmit) És 5 mb-os a net!
2011. aug. 27. 13:25
 1/7 anonim válasza:
Először is mit használsz modem, router, esetleg wifis router... Miért?: modemmel is lehet gond, van a hátoldalán egy kis kerek lyuk az a reset gomb nyomd be működés közben és tartsd nyomva legalább fél percig... router/wifi router: ugyan ez az eljárás de addig nyomd míg az összes led fel nem villan... igaz hogy ezt utána be is kell állítani remélem értesz hozzá... Wifis routernél még megjegyezném hogy le kell kódolni mert lopható! és ez is megmagyarázná a sávszélesség csökkenését.
2011. aug. 27. 13:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Modem az internet, router meg kettéosztja a gépembe, és a laptopba(mind a 2 windows 7)
2011. aug. 27. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:

1: A géped bedugod a modembe. (kiiktattad a routert).

2: Felhívod őket az INGYENES 1412-n. Hibabejelentés opció.

3: Közlöd, hogy szeretnéd lemérni a sávszélességet.

4: Leméred, bediktálod hogy mennyi, és ha nem annyi, erőteljesen elkezdesz anyázni, hogy neked nem ennyi jár, elkezdesz fenyegetőzni a fogyasztóvédelemmel (ez fontos!), és szidod a kapcsolattartó kollégát is.

5: Közlik, hogy oké, oké, intézkedünk. Vársz 72 órát.

6: Ha megjavul buli van, nyomsz nekem egy zöldet, meg meghísz egy kólára!

7: Ha nem, kezded az egyes ponttól mégegyszer.

G.

2011. aug. 27. 19:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Kösz ezt a hasznos választ xDD, nos viccen kívül, a géppel van valami gond, mert laptopon rendesen megy a net...
2011. aug. 27. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nem vicc.

Bejön. :)

Amúgy akkor szerintem rakd újra a géped.

Már megérett rá!

G.

2011. aug. 28. 08:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ma akarom újrarakni!
2011. aug. 28. 08:38
 7/7 anonim válasza:
és wifi routert meg lekódolni! :D
2011. aug. 29. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!