Facebookkal kapcsolatban egy kérdés!?
ha megnyitom a facebookomat, és ugye bal oldalt ott vannak az "ismerősök a chaten".. és abban a "dobozban" ugye elöl vannak azok a személyek, akikkel sokat beszélek chaten, vagy lájkolgatjuk egymást, vagy nemrégiben megnéztem az adatlapját, képeit stb...
és itt a kérdés: ha olyan ismerősöm van ebben a dobozban elöl, akikkel szinte alig van kapcsolatom, vagyis még sose beszéltem vele chaten, csak néhány képemen van megjelölve, és az is már régen volt.. lehet az, hogy ő nézi az adatlapomat, képeimet stb?? és van, hogy előrébb van attól, akivel már volt, hogy chaten beszéltünk.. pedig vele soha!
azért teszem fel ezt a kérdést mert egy személy folyton ott van "elöl".. és már régóta foglalkoztat, hogy miért.. lehet azért, amit leírtam az előbb??
Lehetséges.
Van facebookon egy olyan alkalmazás, hogy 'My Top Fans Pro' azokat a személyeket adja ki akik a legnagyobb'rajongóid'facebookon, vagyis akik a legtöbbet nézik az adatlapodat, legtöbbet lájkolnak.. nézd meg, ha köztük van akkor tuti úgy van ahogy leírtad és a személy nézegeti az adatlapodat, képeidet. :D
hahaha...-.- kedves második válaszoló kérlek olvass pontosan, hiszen írtam, hogy BAL oldalt... és NEM JOBB oldalt alulira gondolok..!!! azért ne nézd embertársaidat ennyire hülyének.. inább nézz tükörbe!!..:P najó ezt muszáj volt..
amúgy az elsőnek meg köszönöm, hogy írt..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!