Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A chat.hu-ra már nem is lehet...

A chat.hu-ra már nem is lehet többet regisztrálatlanul belépni?

Figyelt kérdés
Nem tudjátok, miért? :(
2011. aug. 26. 11:12
 1/6 anonim válasza:

én még pár éve unalmamban járkáltam chat.hu-ra.. hát mit ne mondjak, szinte csak perverz, beteges ÁLLATOK vannak ott. olyan mocskos dolgokat írnak hogy csak na, unalmukban vagy kanosak vagy mit tudom én. bár el tudom képzelni mennyi igaz abból amit elmondanak magukról..13 éves kisfiúk kiadják magukat ennek meg annak, és "ezt csimáljunk, azt csináljunk, blablabla". vagy éppen az idősebb korosztály.. biztosan ezért nem lehet belépni már csak úgy..legalább picit kiszűrik az unatkozó retardált embereket, akik regisztrálni már lusták..

neharagudj, ha bunkón fogalmaztam, saját "élményekből" indultam ki..

2011. aug. 26. 11:20
 2/6 anonim válasza:

Igen mivel a chat már 5 éve csak perverzió önmagában is. ;)

Régen fiatalos hóbort volt, és szükség. Mára a technikafejlődése és az emberiség is át- és túllépte.

2011. aug. 26. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:

5-éve még én is szerettem, tök sokan voltak fent, bármelyik korosztályból és anno kb barátnőt is találtam ott.

Elmúlt években meg már szánalmas volt, csak ilyen "szia, mizu" típusú emberek voltak, nagyon ritka hogy értelmesebbet találtam.

Amúgy ja, kizárták a regisztrálatlanokat, ez egyrészt jó, másrészt, így kb csak azok vannak bent akik ott élnek. Úgy néz ki, ez az ismerkedési forma kihalt mára, sajnos/szerencsére.

2011. aug. 26. 11:47
 4/6 anonim válasza:
első vagyok. én nem bánom. (sajnos magamból indulok most ki) . 11-12 voltam, amikor kezdtem chatelgetni. és igen, leálltam ott beszélgetni a szexről, meg perverzségekről (szégyenlem azóta is, de akkor még jó poénnak tűnt...) . szóval ott amik folytak :S ma soha nem tennék ilyet. nem beszélnék ilyen dolgokról tök vadidegen embernek, aki lehet éppen egy 45éves lecsúszott, szexéhes pedofil..
2011. aug. 26. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:

11:47-vagyok.

Ezzel a perverzséggel úgy vagyok, hogy mindenki arról beszél, amiről szeretne, ha valaki nem szimpatikus bezárod, letiltod, és nem lesz következménye. Sztem lehet jófej embereket találni, csak vigyázni kell hogy ezek a "barátságok" amik ott születnek, szerintem elég múlandóak tudnak lenni. És ellehet dumálgatni, de azért vigyázni kell az emberekkel. Ismertem onnan lányokat, akikkel naponta beszéltem msn-en stb, és mikor felvetettem az hogy tali...akkor ja bocs nem. Meg ha chaten ismerkedsz, egyrészt vigyázni is kell, másrészt, hamar át kell vinni élőbe a dolgot, h nem teszed akkor sztem alapból bukta az egész.

2011. aug. 26. 19:37
 6/6 anonim válasza:

Miért kellene chat-en ismerkedni? Még csak ne mis látod ha csak nem videó chat hogy hogy nézz ki?

Amúgy egészséges kamasz önmegismerési forma a durvulás/határ keresés, arra jó amúgy az tény. Azért is maradt meg annak, kizárólag annak.

2011. aug. 26. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!