Informatikusok - Miért nem látom őket a laptopon?
Figyelt kérdés
Sajna a számítógépem nem mutatja a vezeték nélküli hálózatokat. Azt mondta a szakember, h tegyem rá a hozzá való drivert /Atheros5007 xp-re/ -> (azelőtt az volt a gond, h rácsatlakozott a Wifimre, de nem nyitotta meg a netet..) és utána talán menni fog. De most rosszabb lett, mert nem ad be jobb alsón ikont, hogy milyen vezeték nélküliek vannak... Szóval megint/ még mindig nem okés a wifi itthon, csak a madzagos... Mit csináljak?2011. aug. 25. 06:03
1/6 anonim válasza:
Vagy tanuld meg beállítani helyesen (minden infó fönt van a neten,elhiheted ,én is innen tanultam meg).
Vagy hívj át egy ismerőst,aki pár perc alatt beállítja helyetted.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, kösssz!
2011. aug. 25. 06:29
3/6 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert segítségre van szükségem! Látszik, hogy te nem vagy szakember, mert egy informatikus készségesen segítene és leírná vázlatosan, mit tegyek, nem azt írta volna, mint te, hogy "tanuld meg". Nem azért kérdeznek itt az emberek, hogy ilyen szintű válaszokat kapjanak, mint én tőled...
2011. aug. 25. 06:41
4/6 anonim válasza:
attól hogy nem készségesen mondja el a dolgot attól még lehet valaki informatikus...am keresd meg a géped driver CD-jét vagy ezt írd be a googlebe: 'Atheros5007 driver for xp'...
5/6 anonim válasza:
A laptopod márkáját tudod, nem?
Laptopod típusát meg megnézed a laptopon. Ezután szépen elböngészel a laptopod gyártójának weboldalára, és keresel drivert a típusodhoz. Letöltöd, feltelepíted, ennyi.
Ha nem működik megnézed eszközkezelőben, hogy van e sárga felkiáltójel bármelyik eszközöd mellett, ha van, akkor beírod ide. Ha nincs, akkor nézz szét a hálózati kapcsolatok között.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Meg tudtam így csinálni, bár nem tud felmenni még mindig/megint a wifimre, de a kérdésre meglett a válasz, köszi mégegyszer!
2011. aug. 25. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!