Kinek hogy tetszik az uj iwiw? Velemenyeket varok.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 19:59
1/10 anonim válasza:
nekem sehogy.Túl van bonyolítva.
3/10 anonim válasza:
eddig, ha újítottak vmit az iwiwen, akkor mindig rosszabb és lassabb lett. ez most egész tűrhető, persze még nem voltam fenn sokat, de így első látásra jónak tűnik!
4/10 anonim válasza:
Borzalmas, ráadásul szerintem csúnyább is, bár ízlések és pofonok...
5/10 anonim válasza:
3 perc alatt sikerült is behoznia az oldalt
6/10 anonim válasza:
szerintem csúnya mi a jó abban hogy tiszta kockás az egész kép? az előzőben legalább voltak gömbölyű formák
7/10 anonim válasza:
funkcionalitás tekintetében nem történt érdemi változás, asszem... :) viszont a képeket nem hajlandó betölteni, miazistenért??
8/10 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, ha az iwiwen kitennének egy szavazást, hogy a régi vagy az új skin-e a jobb akkor melyikre érkezne több szavazat. :P
10/10 anonim válasza:
nekem tetszik.. bár néha hasonlít egy társkereső oldalhoz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!