Hogyan lehet Google-ba új bejegyzést, vagy topicot nyitni?
Szia.
Megpróbálok értelmesen válaszolni, de sajnos maga a kérdés értelmetlen, de legalábbis rosszul megfogalmazott. Te most akkor egy honlapot, vagy fórumot szeretnél indítani? És ehhez mi köze a google-nek?
Kedves első válaszoló!
Igen arra gondoltam,én igazából már nem vagyok fiatal,viszont szerintem eég iskolám van hozzá,hogy ne nevezzenek analfabétának,hisz a fél életem tanulással töltöttem. Szóval én a Google-ba szoktam böngészni,és ott találtam már pár Tippmixel kapcsolatos fórumot és én is szeretnék készíteni egy olyat. Ha tudna segíteni nagyon megköszönném:)
második válaszoló: köszönöm a semmit -.-
Tanuld meg a következő programozási nyelveket:
html
php
css
mysql
és akkor már csinálhatod is álmaid oldalát. :) Remélem elégedett vagy.
Második.
Igen is, meg nem is. Vannak ingyenes tárhelyek, mint például az ATW.hu - itt kapsz tárhelyet és egy adatbázist, ahová feltöltheted a honlapod, de az neked kell megírni - és hidd el, ehhez tudni kell mondjuk HTML/Php nyelveken programozni + mysql adatbázist kezelni.
A másik alternatíva, hogy feltelepítesz a tárhelyre egy előre elkészített oldalmotort, például Phpbb - ez beállítod és kész is a fórumod, utána már csak be kell állítgatni. De ehhez is kell némi gyakorlat. Nem mondom, hogy lehetetlen ez kezdőnek megcsinálnia, viszont nem is könnyű, ha nem vagy tisztában az alapfogalmakkal.
Tehát ha totál kezdő vagy, nehéz lehet. Ha van időd és kitartásod olvasni a segédletet ezekhez, akkor meg tudod csinálni persze.
Sok sikert!
Ja és ez nem jelenti azt, hogy a google-ben is meg fog jelenni! Csak ha a google megtalálja, mert mondjuk sok oldal mutat rá.
Most is és ez előtt is az első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!