Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet Google-ba új...

Hogyan lehet Google-ba új bejegyzést, vagy topicot nyitni?

Figyelt kérdés
Üdv. arról lenne szó,hogy szeretnék egy oldalt nyitni tippmix fogadásokról és tippekről,de nem tudom hogyan kell. Elnézést kérek a tudatlanságomért,de szerintem jó ötlet lenne nyitni egy ilyen odalt,ahol össze ülhetnénk és megosztanánk egymással a tudásunk. Kérem csak olyan válaszoljon,aki elég intelligenciával rendelkezik ahoz,hogy értelmes kérdésre értelmes választ tud adni. köszönöm
2011. aug. 22. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Megpróbálok értelmesen válaszolni, de sajnos maga a kérdés értelmetlen, de legalábbis rosszul megfogalmazott. Te most akkor egy honlapot, vagy fórumot szeretnél indítani? És ehhez mi köze a google-nek?

2011. aug. 22. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
"de nem tudom hogyan kell" <--- már itt halott az egész ügy.
2011. aug. 22. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Igen arra gondoltam,én igazából már nem vagyok fiatal,viszont szerintem eég iskolám van hozzá,hogy ne nevezzenek analfabétának,hisz a fél életem tanulással töltöttem. Szóval én a Google-ba szoktam böngészni,és ott találtam már pár Tippmixel kapcsolatos fórumot és én is szeretnék készíteni egy olyat. Ha tudna segíteni nagyon megköszönném:)

második válaszoló: köszönöm a semmit -.-

2011. aug. 22. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Tanuld meg a következő programozási nyelveket:

html

php

css

mysql

és akkor már csinálhatod is álmaid oldalát. :) Remélem elégedett vagy.

Második.

2011. aug. 22. 18:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Van egy selytésem,mégpedig hogy saját weboldalt kell készíteni..van benne valami igazság?
2011. aug. 22. 18:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,látod tudsz te használható információkat is írni:) utána nézek és neki látok ennyi az egész. köszönöm a segítséget
2011. aug. 22. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen is, meg nem is. Vannak ingyenes tárhelyek, mint például az ATW.hu - itt kapsz tárhelyet és egy adatbázist, ahová feltöltheted a honlapod, de az neked kell megírni - és hidd el, ehhez tudni kell mondjuk HTML/Php nyelveken programozni + mysql adatbázist kezelni.

A másik alternatíva, hogy feltelepítesz a tárhelyre egy előre elkészített oldalmotort, például Phpbb - ez beállítod és kész is a fórumod, utána már csak be kell állítgatni. De ehhez is kell némi gyakorlat. Nem mondom, hogy lehetetlen ez kezdőnek megcsinálnia, viszont nem is könnyű, ha nem vagy tisztában az alapfogalmakkal.

Tehát ha totál kezdő vagy, nehéz lehet. Ha van időd és kitartásod olvasni a segédletet ezekhez, akkor meg tudod csinálni persze.

Sok sikert!

2011. aug. 22. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja és ez nem jelenti azt, hogy a google-ben is meg fog jelenni! Csak ha a google megtalálja, mert mondjuk sok oldal mutat rá.

Most is és ez előtt is az első voltam.

2011. aug. 22. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségét,így már érthető neki is látok:) Nagyon sokat segített!
2011. aug. 22. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!