Nincs internetem. Letörölhettem valamit, hogy nem lett?
Figyelt kérdés
Másik gépemen programokat törölgettem le, közben neteztem. Amikor az egyik programot töröltem (nem tudom igazából, hogy mire való volt) elment a net, és azóta nincs is. (1-2 hete). Ötletek?2011. aug. 22. 13:19
1/8 anonim válasza:
Milyen interneted volt? Kábeles vagy mobilos eszközös?
2/8 anonim válasza:
Szerintem a géped internet kártyájának a drájverjét törölted le. nézd meg hogy milyen netkártyád van és az egyik haverodtól vagy valahonnan töltsetek le hozzá drivert. (nekem is volt már ilyen:))
3/8 anonim válasza:
ne ész nélkül törölgess, hanem előtte nézz utána, hogy mit is csinálsz.
4/8 A kérdező kommentje:
kábeles. anyu mondta, (tesómnak valami volt a gépén) jön majd a szerelő hozzá, és az enyémet is megnézeti. addig anyum gépét használom. de ez nagyon lassúúúúúúúúúú :((
2011. aug. 22. 13:45
5/8 A kérdező kommentje:
megpróbáltam megnézni, de nem adott róla ki infót, csak hogy mennyi helyett foglal, meg ilyenek. megpróbáltam a lomtárból kikukázni, de elsüllyedt, és meg se találtam.
am meg 13 vok, szal nem értek az ilyen driverekhez vagy amit a 2. válaszoló írt.
2011. aug. 22. 13:47
6/8 anonim válasza:
Hát elég baj,én 14 vagyok és majdnem egy szinten vagyok egy Mérnök informatikussal.Pascal,Turbo Pascal,CSS(hobbi szinten),C++,ActionScript...
7/8 anonim válasza:
A legjobb lenne egy Windows javító telepítés, én is ezen ügyködöm, nálam egy biztonsági résen belógott fertőzés törölt bele (nincs meg a Paint és a Windows játékok).
8/8 A kérdező kommentje:
kösz, már mind1. a szerelőnél van már a gépem, aki megcsinálja. holnap után kapom meg.
2011. aug. 30. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!