Mi a véleményetek a 10forintert.hu-ról? Nyert itt már valaki?
Én egyszer nyertem rajta egy fényképezőt Nikon D5100 digitális fényképezőgépet 3200 Forintért + még bides utalványokat is..
Kifizettem és futárszolgálat két nap múlva hozta is, zsír új a fényképező garival eggyütt.. Nagyon örültem neki :)
Sok szerencsét neked is!
Én figyeltem pár napig, szerintem egy jó nagy átverés!!!
Jó sok pénzedet kidobálhatod, mire valamit "megnyersz" és végül rájössz majd, hogy többszörösébe került a cucc...
nem lehet ezt kijátszani valahogy?
pl licitálunk 5 en egy termékre és mikor mindenki kilépett akkor a másik 4 ember is kilép.. 1 meg viszi..
Nem átverés! Viszont etikailag nagyon megkérdőjelezhető maga a módszer ugyanis így a termék árát nem az fizeti ki, aki nyert, hanem mindenki aki licitált.
A rendszer lényege, hogy licitálással csökken a termék értéke, azonban a licit pénzbe kerül. Veszel kreditet amiből lehet licitálni (az, hogy mennyi kreditbe kerül egy licit aukciótól függ) és akkor adott mennyiséggel csökken a termék ára.
Aki az utolsót licitálta az nyer és annyiért viszi amennyire lement az ára. A trükk az, hogy ha sokan licitálnak akkor egyvalaki olcsón hozzájuk a termékhez. Az oldalnak többszörös a haszna, mert megkapja azt a kis pénz amennyire lement a termék ára + azt az összeget amennyiért licitáltak az emberek. Ha kevesen licitálnak akkor pedig megkapja a magasabb termékárat + a kevés licitből származó pénz.
A lényeg, hogy az oldal ugyanúgy jól jár mint bármely más oldal, viszont arra buzdít, hogy egymáson élősködjenek az emberek. Mert a sok százezres termékeket amit megveszel 10kért a többi ember fizeti ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!