A pont center és a pontpark ingyenes?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 18:36
1/7 anonim válasza:
A pontpark teljesen ingyenes.
(pont centerről nem tudok semmit)
G.
3/7 anonim válasza:
ja csak a pontpark: kamu az egész én nem dőlök be nekik, haveromat is kitiltották mert túl sok pontja volt, nehogy tudjon valami nagyobb dolgot venni...szánalmas pénzéhes kutyák.
4/7 Davy69 válasza:
A pontparkon közel 1,5 év alatt összegyűlt pontjaimat nem tudtam, és sosem fogom tudni beváltani. Az üzemeltetők mindenkit minősíthetetlenül, lekezelően leoltanak. Törlik a negatív hozzászólásokat.
A Pontcenteren 1 hónap alatt már több pontom van, mint a Pontparkon.
Remélem, hogy nem a Pontpark üzemelteti a Pontcentert is.
Nagyon szimpatikus ez az új oldal, töröltetem is magam a pontparkról.
5/7 anonim válasza:
Ingyenes, de nagyon egyforma a két oldal. Véleményem szerint a PontCentert ugyanazok üzemeltetik, mint a Pontparkot. A pontparkon már nagy a zúgolódás, mert sokan sok pontot gyűjtöttek össze, de az - ígéretek ellenére - nincsenek értékes termékek, amikre el lehetne költeni a pontokat. Így gyorsan megnyitották a PontCentert.
6/7 anonim válasza:
Az is elképzelhető, hogy a PONTER utódja a PontCenter. A Ponter ellen egyébként végrehajtási eljárás van folyamatban. (itt olvastam a neten).
7/7 anonim válasza:
A Ponter utódja a hasznosjatek.hu, szintén átverés, mint a Ponter!
Tapasztalataim szerint a Pont Center megbízható, de ebben sem vagyok biztos. Szerintem ezeken érdemes játszani, mert vesztenivaló nincs. Napi 10 - 15 perc ha úgy nézzük, semmi.
Ja és a pontpark az egy nagy sz*r!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!