A Hokalovi lónevelde jó?
Annak hülye kérdés aki nem szereti a lovakat!
Aki meg perverz az ne is válaszoljon, ha fel is jönnél az oldalra kiraknánk:)
Akinek tetszik a játék, regisztráljon! Sok moderátor segít eligazodni a játékban, a segítség menü, és a kezdéskor való segítség menü is:) Sok barátod lehet, szép lovaid:) Aki szereti a stratégia játékokat és a lovakat, az jöjjön:) keresőben könnyen ránk találsz:) Jó a társaság:) Akkoir az élen lehetsz ha egy fillért sem költesz:) mint másik játékoknál ahol az a cél h költsd a pénzed és úgy légy első.. itt csak az ügyességed számít:) na mire vársz, katt ránk, és gyere játszani:) nem bánod meg, sok izgalmas feladat vár rád:)
Az első látszat ellenére mindenki görény rajta.
Köszöntem.
Howrse forever.
Az előző válaszolónak: A Hokalovi-ban sokkal könyebben lehet pénzt szerezni (tapasztalataim szerint) és egy alap csikó 7000 Zsz. 30 000 Zsz.-es csikót Én még nem is láttam, ami alap csikó lenne, meg a Hokalovi-ban kicsit máshogy vannak az értékek. Ezt nem sértésnek vagy kritikának szántam!
A kérdezőnek: Szerintem jó játék, stratégiai, de nekem nagyon tetszik. SZóval csak ajánlani tudom, Én már több segítőkész emberrel találkoztam benne, a fórum-on pedig ritkák a veszekedések. Szóval szerintem nem olyan "agresszívak" az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!