Mi van a Gmail-lel? Illetve a netemmel?
Tegnap délután viszakapcsoltam a gépet, és nem jött be a gmail (azóta sem). (Chrome)
Ezt a hibaüzenetet kaptam:
"Hiba: 102net::ERR_CONNECTION_REFUSED): A szerver visszautasította a kapcsolatot."
Felé , "segítségként" van írva, hogy "Nyissa meg a csavarkulcs menü > Beállítások > A motorháztető alatt > Proxybeállítások módosítása... > A helyi hálózat (LAN) beállításai elemét, és törölje a "Proxykiszolgáló használata a helyi hálózaton" jelölőnégyzetet."
De ha rákattintok a "proxybeállítások módosítására", nem történik semmi.
Ma meg már a főiskolai neptunomra sem tudok belépni, ugyanez az üzenet. Semmilyen böngészővel sem.
Ötlet?
Telepítettél valamit, vagy a Windows frissített esetleg valamit, amitől módosulhatott valami beállítás?
Ha jól értem, van olyan weboldal, ami bejön, és van olyan ami nem működik?
Próbálkozhatsz a tűzfal kikapcsolásával, vagy egyszerűen visszaállítani a rendszert a visszaállítási ponttal a tegnapi állapotra, ha tegnap még minden jó volt.. Sokszor ez a leggyorsabb megoldás.
Kedves kérdező!
Mit jelent az a mondat, hogy: "Tegnap délután viszakapcsoltam a gépet,"
Kérdezem: honnan, hova? Nincs internet elérésed. Ezt nézesd meg valaki hozzáértővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!