Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol tudom megnézni a Wifi-m...

Hol tudom megnézni a Wifi-m kódját?

Figyelt kérdés
Van egy routerünk de régen nem volt használva. Most bedugtam újra minden stimmel adja a jelet. Csak az a baj hogy telefonról szeretnék csatlakozni és nem tudom a jelszavát. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a jelszót hol tudnám megnézni, megváltoztatni? (papírjait stb. már átnéztem de eddig nem jártam sikerrel)
2011. aug. 14. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
próbáld meg ez alapján: [link]
2011. aug. 14. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
a szolgáltatótól kaptál felhasználónevet és jelszót,csak mert nekem a DIGI Lan-hoz adtak PPPoE felhasználónevet és jelszót
2011. aug. 14. 22:34
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen megpróbálom ez alapján. amúgy én nem kaptam jelszót és felhasználót tudtommal. asszem csak egy emailt.
2011. aug. 14. 22:39
 14/18 A kérdező kommentje:
mégis van felhasználó nevem. be is írtam. megcsináltam a link - leírás alapján. megnéztem. de valamiért nem akar csatlakozni se a gép se a telefon.. nem értem miért :S
2011. aug. 14. 23:06
 15/18 A kérdező kommentje:
annak nem lehet köze a dolgohoz, hogy a tv és a telefon is a digitől jön, és a modemünk is olyan?
2011. aug. 14. 23:09
 16/18 anonim ***** válasza:
akkor neked modemes digid van?akkor neked itt: [link] az első módszert kell választanod,a kábelnetes megoldást,és NE az adsl és a digi LAN megolást
2011. aug. 14. 23:43
 17/18 A kérdező kommentje:
oké. köszi szépen. még megnézem. aztán ha nem jó mára eléglesz. :D
2011. aug. 14. 23:55
 18/18 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT! :D
2011. aug. 15. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!