A google.com miért elérhetetetlen mostanában? Mindössze a g-mailes fiókomat szeretném megnézni.
IE7
Google Chrome
Takarítok, mindent kipucolok, rendben.
A reklám esetében meg erre gondoltam, mert ez szerintem tényleg nem segít.
• Cégalapítás ingyen, ha
ránk bízza székhelyét és/vagy könyvelését. Tel: 410-7997
ceghmester.hu/ingyen-cegalapitas-2
500 Internal Server Error
--------------------------------------------------------------------------------
nginx
"Ez a weboldal nem érhető el"
Szóval ugyanaz. Azért bátorkodom megjegyezni, hogy máskor is volt már ez, de akkor maximum néhány óráig tartott. Valószínűleg az lesz, hogy a jövő héten megpróbálom egy másik gépről. Azért fura, hogy minden más (még a google.hu is) rendesen megy, pont a google.comtól akad ki.
nos ha eddig nem vetted volna észre szinte minden weboldalon vannak hirdetések. nem te kaptad személyesen válaszként.
és mellesleg ha a google.hu megy akkor miért a com-ot akarod használni? ha az megy akkor használd azt és egy problémával kevesebb az életedben...
ha az se megfelelő akkor rakd újra a géped. hátha az megoldja.
én speciel ilyen kis dolgon hogy a google-com nem megy csak a google.hu nem igazán akadnék fenn. végezném a dolgon azon ami megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!