571.9 kB/s letöltési sebesség mennyire számít jónak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 10:49
1/10 anonim válasza:
Akinek a fele van,annak jó.Akinek a duplája,annak nem jó....
2/10 anonim válasza:
Ez kb olyan kérdés mint az "xx méretű farokkal ki tudok majd elégíteni egy nőt?"
3/10 anonim válasza:
Egy DIGI 3+ mB/s-jéhez képest lóf.sz
5/10 anonim válasza:
Az Én 3-3.5magás letöltésemhez képest elég ratyi hogy szépen fogalmazzak.
6/10 anonim válasza:
Szerintem fasza, itthon én 350kb körül töltök max, koliban meg 10MB...ehhez képest a 3-3,5MB is ratyi :)
9/10 anonim válasza:
11:45 vagyok
Azt hittem feltöltésről van szó, de ha letöltésről, akkor a DIGI 10mB/s-jéhez képest tényleg ratyi.
Meg tmobile-nál meg egyéb szarabb szolgáltatóknál is már minimum a 10 mbit, szóval nem sok, de elég.
10/10 anonim válasza:
Aki olyan településen lakik, ahol csak mikrohullámos net van, az a fél karját adná egy ilyen kapcsolatért. Aki lakótelepen, az pedig megmosolyogja, mert ő aprópénzért sokkal gyorsabbat kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!