Facebook elleni támadás? Mi a véleményetek?
Link:
Bár most több hírt lehet látni,hogy valószínűleg kamu.Különösebben nem izgat,de a véleményekre kíváncsi vagyok.Az ürgének még akár igaza is lehet,hogy a Facebook többet tud rólad,mint a hozzátartozóid pl.Ebbe most nem szeretnék bele menni.Viszont szerintetek?Szerintem nem jelentené be,ha fel akarná törni,így lehet,hogy a kamu hír,az nem is kamu?22-es csapdája.
Nehezen fog menni, de ideje lenne már...
Egyébként tök fölösleges, a minden marhaságra kattintgató F@szbúkolók nagy része saját és ismerősei gépét (rendszerét) teszi tönkre.
"Azóta már hivatalosan is tagadta"
Akkor azt nem értem,hogy a fenébe nem tudják elkapni azt a hackert,aki feltörte többek között a PayPal-t,a Mastercardot,stb?
Mert azért ez kicsit fontosabb,mint a facebook.Bár ezt olvastam:az Anonymous tevékenysége az embereket segíteni kívánja, nem bántani, és mivel nagyon sokan szeretik a Facebookot, ez buta akció lenne – amellett (nyilván technológiailag) elképzelhetetlennek is tartja a közösségi oldal „kinyírását”.
Facebook többet tud rólad,mint a hozzátartozóid pl....hát ha egypár embernek meglátnák a szülei a myvip/iwiw/facebook profilját, 100 hogy agyonvernék, szal ez a kijelentés igaz.
Engem személy szerint nem izgatna, bárcsak vége lenne.
...Te vagy a hülye!Ha hivatalosan bejelentette,azt jelenti,hogy ő személyesen ott volt és azt mondta,hogy,stb,stb.
Honnan veszed,hogy az tényleg ő volt?Ne csak nézz,hanem láss is.:)
Tényleg...ne minősítsük már egymást...
ne hülyézz,mert leqrvázlak.;)
béke van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!