Hogyan tudok törölni egy bizonyos felhasználónevet a firefoxból?
Egyik módszer se működik, ilyenkor mi van? :S
Nem mentem a jelszavakat, és nem jelszót hanem felhasználónevet szeretnék törölni.
Ne nézz gyagyának, tudom hogy a facebook egy közösségi oldal és nem a gépem tárolja a "felhasználót" hanem a face szervere. :D
Arról van szó, hogy amikor beírok egy felhasználónevet egy bejelentkezési ürlapra ugye megjegyzi a felhasználónevet, vagy épp az email címet. Az egyik oldalon elgépeltem a felhasználónevet és nem léptetett be, ennek ellenére eltárolta az elgépelt nick-et is. amikor elkezdem gépelni a nickemet kidobja lehetőségnek az elgépeltet is ezt szeretném eltűntetni.
Régi a poszt, de hátha másnak is gondja van vele.
A megoldás a következő: Felhasználónévnél belekattintunk az egérrel, majd látjuk a törölni való sort, azt a billentyűzet nyilaival kiválasztjuk, rányomunk a delete gombra, és el is tűnik a nem kívánt beírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!