Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meglehet ezt valahogy oldani?

Meglehet ezt valahogy oldani?

Figyelt kérdés
Fontos lenne nagyon. Nagyon nagyon régen regisztráltam 2 társkeresőre. Nem is jártam fel már hónapok óta, de most van egy komoly kapcsolatom, és le szeretném törölni magam végleg. Csak hogy már nem tudom a jelszavakat sem! :S Belépni sem tudok, viszont mondta haverom, aki fenn van, hogy még mindig fenn vagyok. Nem tudom törölni magam valahogy?
2011. aug. 10. 21:31
 1/5 anonim válasza:
Gondolom ugyan úgy ahogy bárhol máshol. Kérsz az email címedre egy levelet, miszerint elfelejtetted a jelszavad és belépsz úgy ahogy írják. Ezután tuti letudod törölni magad, minden létező helyről lehet törölni magad, legalábbis én még nem találkoztam az ellenkezőjével, igaz társkeresőket nem ismerem :D
2011. aug. 12. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó, de tudod itt mi a bökkenő? Hogy van 20 milliárd e-mail címem és nem tudom azoknak sem a jelszavát, mert régen használtam őket, de még azt sem tudom, hogy melyik e-mail címemmel vagyok fenn. -.-
2011. aug. 12. 16:38
 3/5 anonim válasza:
Hát email cím vagy felhasználónév kell hozzá, máshogy ez nemmegy.
2011. aug. 13. 00:20
 4/5 A kérdező kommentje:
És akkor most örökre fenn maradok??? Nincs valami megoldás? Rohadt kellemetlen, hogy miközben már rég van párom fenn vagyok egy társkeresős oldalon! Nincs olyan, hogy egy idő után ha nem lépek fel letörölnek?
2011. aug. 20. 18:04
 5/5 anonim válasza:
Hát azt tudom mondani, hogy próbálgasd, hátha eltalálod az email címed, ha az megvan még, ha nincs, akkor jelszót sem tudsz kérni, akkor azt is találgasd. Egy dolgot még lehet csinálni, mégpedig, hogy ha valamelyik haverod ért hozzá akkor feltöröd a saját accountodat és akkor lehet törölni. Mást nem tudok így sajna. Azt meg végképp nem tudom, hogy ott törölnek e, van ahol igen van ahol nem és ahol igen ott is változó, hogy hány hónap/év kihagyás után törölnek. :(
2011. aug. 20. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!