Melyik a legjobb internetes böngésző?
Króm? KRÓM???!!!
különben is, ez így nem hiteles, nem reprezentatív
mi alapján készítették a felmérést?
ki készítette a felmérést?
Az internet explorer szär, a mozzila szintén, utána:
Az Opera gyors, viszont nem biztonságos.
A Chrome szintén, az "Avant Browser" az kis helyet igényel, gyors, bővíthető, de nem véd semmitől sem. Jön a Comodo nevű webböngi eszméletlenül lassú, viszont a világ egyik legbiztonságosabb böngészője.
A K-Meleon nevű böngi -t nem ismerem, ahogy az "SRWare IRON" -t sem.
A Lunascape Browser lassú, nem annyira mint a Comodo, de nem is annyira véd.
Jön a szerintem 2. legjobb internetes böngésző, a Maxthon Browser, nagyon gyors, legalább annyira véd mint a Lunascape, és egyetlen egy nagyon jó előnye: Bármilyen oldalról bármilyen tartalmat le lehet vele tölteni, mondjuk: van egy videó egy oldalon (Nem Youtube) és ha leállítod a videót, le tudod tölteni, és nem csak a videót, hanem bármilyen zene, szóval bármilyen hangformátumú bigyót is.
És jön a szerintem legjobb böngi, a Safari, mert a Safari a legbiztonságosabb böngésző, még a Comodo -t is lepipálja, tény hogy lassú, de a világ legbiztonságosabb internetes böngészője.
13:05 vagyok
Ezek a böngészők egy helyen itt megtalálhatók:
A lényeg, hogy minden egyes böngészőnek meg van a jó és rossz oldala is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!