Mi az a seed szerver?
Figyelt kérdés
Hogy működik?Még az én 2 megás netem-en is működne?Ha megrendelem az egyik csomagot akkor mit kell utána csinálnom?Kihoznak egy szervert vagy valamilyen weboldalon keresztül kapom?Írjátok le hogy működik ez.Bocsi hogy ilyeneket kérdezek de én nagyon sötét vagyok ehhez,csak alapból nagyon lassú a feltöltési sebességem és alig tudok arányt javítani.2011. aug. 9. 15:28
1/7 anonim válasza:
A seed szerverek szervertermekben található számítógépekről üzemelnek, gyors internetsebességgel. Általában 100 Mbps, illetve 1 Gbps. Ha megrendelsz egy ilyen csomagot, akkor hozzáférést kapsz az egyik ilyen számítógéphez, azon belül is csak egy partícióját. Ez a csomagtól függ, mekkora tárhelyet rendeltél hozzá, vagy külön merevlemezzel. A hozzáférés vagy interneten keresztül működik, vagy távoli asztali hozzáféréssel.
2/7 A kérdező kommentje:
és ilyet egy átlagos otthoni felhasználó is megrendelhet?A 2M-es internet csomaggal is működik?
2011. aug. 9. 15:39
3/7 A kérdező kommentje:
és ha letöltök egy filmet erre a seed szerver eggyik particiójára akkor azt valahogy átmásolhatom az én gépemre vagy a seed szerverről kiírhatom dvd-re
2011. aug. 9. 15:44
4/7 anonim válasza:
Igen lehet. Az hogy neked hány emgás a neted semmit nem befolyásol. Nem értem mit lovagolsz annyira rajta hogy neked csak 2megás a neted? az miért lenne baj? elmagyaráznád?
5/7 anonim válasza:
Igen. Seed szerverekhez általában kapsz FTP hozzáférést is, amivel le tudod tölteni a saját számítógépedre a szerveren található dolgokat.
6/7 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy az én netemnek semmi köze nincs hozzá,de mondjuk ha a szerverről töltök le valamit a gépemre akkor sincs köze?és akkor tudtok mondani viszonylag olcsó seed szervert,nem kell túl nagy tárhellyel,elég egy 20-30GB-is és a sebességnek se kell túl nagynak lennie
2011. aug. 9. 15:54
7/7 anonim válasza:
A torrentek seedelése a te netedtől függetlenül történik, a seedszerver netkapcsolatának a sebességével.
Amikor FTP-n keresztül "hazamásolod" a dolgokat, akkor a te letöltési sebességed a mérvadó.
Google "seedszerver" kulcsszóra kidob rengeteg ilyet, mazsolázz, szerintem meg fogod találni a neked legkedvezőbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!