Hogyan tudnám beállítani, hogy egy bizonyos e-mail címről ne kaphassak üzenetet? Ne spam legyen, hanem ne is fogadja.
Freemail-em van, rá is találtam, hogyan lehetne beállítani, csak kivitelezni nem tudom:
"A blokkolási listában szereplő címekről érkező leveleket nem kézbesítjük postafiókodba. Beérkező leveleid feladójára kattintva van lehetőséged betenni címüket a blokkolási listába."
Így szól az utasítás. Szóval, az a bizonyos kattintás nem megy, jobb gomb, bal gomb, próbálom, de sehogyan sem megy.
Szerintem ilyet beállíthatsz a Szűrők-nél. Pl.
Új szűrő létrehozása
Szűrő neve
Ha a feladó tartalmazza:
tárgy tartalmazza:
akkor Mentés mappába
Átirányítás
Törölje a levelet
Azt kellene csinálnod amit az 1. válaszoló ajánlott.
Segítek:
-jelentkezz be a freemailbe
-beállításaim menüpont (jobb felső sarok)
-"szűrők" fül
-Szűrő neve (ide azt írsz be amit akarsz, de segítek, pl.: Géza levelei törölni
Ha a -feladó tartalmazza: ide írd be annak a mail címét akitől nem akarod fogadni a levelet
Akkor: -törölje a levelet
Ezután "Szűrő mentése" gomb
És kész is!
oké, oké, rendben van, véghez vittem.
Annyira rágörcsöltem a spam szűrésre, ott akartam minden áron beállítani. Ha már egyszer felajánlotta, mint lehetőség.
Meg aztán időm sem volt vele akkor bíbelődni, csak feldobtam a kérdést:)
Köszönettel: nyuszifül:)
Csökkent a spamjaim száma, de két címről még a szűrő beállítás ellenére is érkeznek levelek, ezek az alábbiak:
Kupon Világ news@kuponvilag.hu
Badoo noreply@badoo.com
Természetesen e két címet is felvettem a listára:))
news@kuponvilag.hu Ide szerintem feliratkoztál.
Kell lennie az emailben egy ilyesmi linknek: "ha nem szeretne több értesítést kapni kattintson erre a linkre"
Egyébként nem lehet, hogy a szűrőbeállításnál elrontottál valamit?
Ezeket állítsd be szűrési feltételnek:
@kuponvilag.hu
@badoo.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!