Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám beállítani,...

Hogyan tudnám beállítani, hogy egy bizonyos e-mail címről ne kaphassak üzenetet? Ne spam legyen, hanem ne is fogadja.

Figyelt kérdés

Freemail-em van, rá is találtam, hogyan lehetne beállítani, csak kivitelezni nem tudom:

"A blokkolási listában szereplő címekről érkező leveleket nem kézbesítjük postafiókodba. Beérkező leveleid feladójára kattintva van lehetőséged betenni címüket a blokkolási listába."

Így szól az utasítás. Szóval, az a bizonyos kattintás nem megy, jobb gomb, bal gomb, próbálom, de sehogyan sem megy.

2011. aug. 8. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyet beállíthatsz a Szűrők-nél. Pl.

Új szűrő létrehozása

Szűrő neve

Ha a feladó tartalmazza:

tárgy tartalmazza:

akkor Mentés mappába

Átirányítás

Törölje a levelet

2011. aug. 8. 14:13
 2/10 A kérdező kommentje:
aki a freemail-t ismeri és végzett már ilyen beállítást, próbáljon útba igazítani:)))
2011. aug. 8. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyuszifül, tálcán kínáltam neked a megoldást, csak meg kéne csinálni a szűrőt. Nem olyan nehéz. De ha meg sem próbálod...
2011. aug. 8. 14:40
 4/10 anonim válasza:
100%

Azt kellene csinálnod amit az 1. válaszoló ajánlott.

Segítek:

-jelentkezz be a freemailbe

-beállításaim menüpont (jobb felső sarok)

-"szűrők" fül

-Szűrő neve (ide azt írsz be amit akarsz, de segítek, pl.: Géza levelei törölni

Ha a -feladó tartalmazza: ide írd be annak a mail címét akitől nem akarod fogadni a levelet

Akkor: -törölje a levelet

Ezután "Szűrő mentése" gomb

És kész is!

2011. aug. 10. 01:46
 5/10 A kérdező kommentje:

oké, oké, rendben van, véghez vittem.

Annyira rágörcsöltem a spam szűrésre, ott akartam minden áron beállítani. Ha már egyszer felajánlotta, mint lehetőség.

Meg aztán időm sem volt vele akkor bíbelődni, csak feldobtam a kérdést:)

Köszönettel: nyuszifül:)

2011. aug. 10. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves Nyuszifül:), tényleg rágörcsöltél, mert nem igazán érdekelt a problémád korrekt megoldása és azt kérted, hogy olyan is írjon, aki ért hozzá. Én meg ezért húztam fel az ormányom:) De már minden a legnagyobb rendben.
2011. aug. 10. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyuszifül!!! :DDDDDDDD köszönöm, nekem is ez volt a problémám és hála nektek megoldódott.
2011. aug. 20. 18:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Csökkent a spamjaim száma, de két címről még a szűrő beállítás ellenére is érkeznek levelek, ezek az alábbiak:

Kupon Világ news@kuponvilag.hu

Badoo noreply@badoo.com

Természetesen e két címet is felvettem a listára:))

2011. aug. 22. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:

news@kuponvilag.hu Ide szerintem feliratkoztál.

Kell lennie az emailben egy ilyesmi linknek: "ha nem szeretne több értesítést kapni kattintson erre a linkre"

Egyébként nem lehet, hogy a szűrőbeállításnál elrontottál valamit?

Ezeket állítsd be szűrési feltételnek:

@kuponvilag.hu

@badoo.com

2011. aug. 23. 07:16
 10/10 A kérdező kommentje:
A kuponvilágra valóban feliratkoztam valamikor, csak azt tudnám miért? De a hibát korrigáltam:))) Feladat megoldva, köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 26. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!