Normálisan működne 2 pc 5/0.5 Mbit/s-internettel?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 16:16
1/6 A kérdező kommentje:
tehát 2 gépre lenne ez a net...
2011. aug. 7. 16:17
2/6 c:\ válasza:
Miért ne működne normálisan? Átlag felhasználásra teljesen elég ez a net, nagyobb dolgokat is simán lehet vele tölteni, csak akkor ott kell hagyni a gépet pár órára természetesen, de ha nem vagytok túl nagy letöltők, akkor teljesen jól ellesztek vele ketten.
3/6 A kérdező kommentje:
videókat néznénk a neten de több 100megát nem nagyon töltenénk le.max böngészőprogramot meg ilyen apróságokat.
2011. aug. 7. 16:37
4/6 c:\ válasza:
A videókat általában úgy is előre tölti (buffereli) az adott weboldal (pl. youtube), legfeljebb vársz egy kicsit a lejátszással. Hosszú ideig használtam én is 5 megás netet, többen is voltunk rá, bár tény, hogy főleg én használtam. Tényleg kényelmesen el lehet vele lenni, főleg, ha az ember nem akar torrentezni éjjel-nappal.
5/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 16:33-as válaszolóval,nekünk csak 2 megás netünk lehet ,mert nem bír többet a telefonközpont,de még ezzel is jól el van mindkét gépünk .
6/6 A kérdező kommentje:
kösznöm a válaszokat
2011. aug. 7. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!