Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetne az összes gyorsse...

Hogy lehetne az összes gyorssegédet kiírtani az Internet Explorerből?

Figyelt kérdés
meguntam, hogy bizonyos oldalak nem mennek firefoxban, mások operában, meg safariban.
2011. aug. 5. 17:43
 1/5 anonim válasza:
linkel egy olyan oldalt ami firefoxban nemmegy :) IE egy rakat fos... amúgy ha van is olyan, rakj fel egy chromet és egy foxot, ami nemmegy foxban az megy chromeban és vice versa....
2011. aug. 5. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Eszközök/Bővítmények kezelése
2011. aug. 5. 19:27
 3/5 A kérdező kommentje:

pont ezt akartam elkerülni, hogy minden egyes átkozott weboldalhoz külön böngészőt használjak....

érdekes módon IE alatt tökéletesen megjelenik mind, csak ezek a frusztráló gyorssegédek az idegeimre mennek

2011. aug. 6. 10:09
 4/5 anonim válasza:
mondom linkelj egy oldalt ami fox alatt nemjó:) én még egyet sem láttam :) de ha véletlen lenne akkor is ott egy chrome pl csak ennyit akartam
2011. aug. 6. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:
főiskolai Neptun rendszer javascriptje kezdetnek...
2011. aug. 7. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!