Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szakad meg az internet...

Miért szakad meg az internet kapcsolt ha Utorrenten töltök vmit? (kb-15-30 perc múlva)

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mindegy milyen gép csak legyen wifin vagy kábelen rácsatlakoztatva a routerre
2011. aug. 5. 14:44
 12/17 P.O.C. ***** válasza:

Megnézni bármelyik gépen megtudod. De firmware -t frissíteni csak azzal a számítógéppel szabad, ami vezetékesen csatlakozik a routerhez! Ez alapszabály!

Bővebb infó a frissítés menetéről:

[link]

2011. aug. 5. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:
és wifiről is tudtam frissíteni az én routeremet
2011. aug. 5. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:
*én
2011. aug. 5. 14:51
 15/17 P.O.C. ***** válasza:

Nem a tudásról van szó! Ez csak egy íratlan szabály, ami érdemes betartani.

Wi-Fi -n keresztül történő frissítéssel ugyanis sokkal nagyobb valószínűséggel csinálhatsz téglát a router -edből.

2011. aug. 5. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
jó,mindegy én ezt nem is tudtam hogy wifivel nem ajánlatos frissíteni de mostmár tudom,köszi az infót.És azt honnan tudhatom meg hogy kárt tettem-e benne ezzel a wifin történő frissitéssel?
2011. aug. 5. 15:01
 17/17 P.O.C. ***** válasza:
Mivel, hogy a routered bebboot-ol és működik, így nem tettél kárt, vagyis megúsztad. :) De egy vezetékes kapcsolat stabilitása össze sem hasonlítható a Wi-Fi -vel. Gondold csak mi van olyankor, hogyha flash -elés közben száll el a Wi-Fi kapcsolat. Kb. olyan veszélyes mintha elmenne közben az áram.
2011. aug. 5. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!