Hogy kell Google és youtube?
Figyelt kérdés
ha már egyesítettem a 2őt tehát a gmailel profilom megy youtuben hogy tudom őket szétválasztani? mert idegesítő hogy ha bejelentkezek gmailre kidob youtuberól és fordítva2011. aug. 4. 17:37
1/6 anonim válasza:
Ha egyesítetted a youtube és a gmail fiókodat akkor pont nem szabadna kidobnia. Nekem is ugyan az a youtube-m meg a gmail-em, egyesítve is van és nem dobál ki. Van 2 külön gmail(g1,g2) fiókom és 1 youtube(y1), a g1 meg a y1 párosítva van, a g2 pedig csak van. Ha youtuben be vagyok jelentkezve akkor g1 automatikusan bejelentkezik gmailra is. Egyébként ha youtube fiókot és gmail fiókot összepárosítasz akkor többet nem tudod szétszedni őket.
2/6 anonim válasza:
Ha egyesítetted a Google és a Youtube accountodat akkor nem szabadna hogy kidobjon, sőt ha a Google-ba be vagy jelentkezve akkor már automatikusan a Youtube-ra is.
3/6 anonim válasza:
Ezt én sem értem, hiszen az egyesítésnek pont az a lényege, hogy ne kelljen külön-külön bejelentkezgetni. Szóval ezek szerint neked egy másik fiókod lehet párosítva a Youtube-fiókkal, és amikor bejelentkezel abba, amivel az e-maileket is fogadod, akkor abból kijelentkeztet.
4/6 A kérdező kommentje:
aham a 3. hozzászóló jól mondja azt hogy lehet megcsinálni hogy szétszedjem és másikkal párosítsam?
2011. aug. 5. 16:07
5/6 A kérdező kommentje:
mert ha törlöm a gmailt a youtubeom is törlődik nekem meg csak az kell szóval rossz gmailhoz van párosítva mert 2 gmailom van de amihez párosítva van nem használom
2011. aug. 5. 16:08
6/6 anonim válasza:
Sajnos sehogy. A google ebben nagyon elb@szott valamit, mert ha gmail-el párosítasz egy youtube accountot akkor azt nem tudod szétszedni.! (első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!