Win 7 home premiumhoz keresnék termékkulcsot, ötlete valakinek?
Figyelt kérdés
Már feladom komolyan. Segítsen legyen szives valaki! Nem vagyok egy nagy szakértő. kösziii2011. aug. 4. 12:12
1/7 anonim válasza:
Kellett kapnod hozzá matricát, vagy a dobozán rajta van a sorozatszám.
2/7 anonim válasza:
NE keress serial-t,mert úgysem fogsz találni.Használj inkább loadert.Innen leszedheted:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/7 anonim válasza:
ne használj loadert mert VÍRUSOS,ha nem akkarod megvenni a boltba akkor töltsd le az xp-t mert ahoz nem kell loader vagy aktivátor
5/7 anonim válasza:
én egyszer próbáltam használni windows 7 loadert,két vírusírtó volt a gépemen,az eggyik nod32 a másik avast internet security és mind a kettő trójai vírust jelzett,az avast még kémprogramot is kí írt rá plusz potenciálisan veszélyesnek találta
6/7 anonim válasza:
Ez az ékes példája annak, hogy úgy használsz software-eket, hogy azok működéséről fogalmad sincs, de biztonságérzetet ad azért. Mivel a loader kritikus rendszerfile-ok átírására alkalmas, ezért még szép, hogy az amúgy marhára színvonalas vírusirtóid nyávognak, ha meglátják. A fals jelzések elkerülése végett kikapcsolhatnád legalább a heurisztikus keresést.
7/7 anonim válasza:
na most lehet hogy én pont olyan akitvátort fogtam ki ami vírusos de nekem úgy is mindegy mert a laptopon rajta van eredetileg a windows 7,az asztali gépemen meg inkább xp-t használok egyrészt mert belassul a 7-től másrészt annyira nem bízok az aktivátorokban mert a microsoft bármikor észre veheti hogy illegálisan aktiváltam az op.rendszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!