Miért nem tudok internetezni?
Figyelt kérdés
Sony Ericson Xperia X10 mini pro-m van , Vodafonos vagyok. Elvileg egy hónapig most van a telefonom net, viszont nem tudom használni. Minden kivan kapcsolva ilyen internetes kütyü , miket kellene visszaállítani ?2011. aug. 3. 00:26
1/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy van e olyan hogy gyári vissza állítás , ha van próbáld meg , vagy ha előtte se volt jó mielőtt el állítottál valamit akkor passz
2/5 Argloss válasza:
Engedélyezni kell az adatforgalmat és ha helyesen van beállítva a net a telefonodon, akkor működni fog... :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! engedélyeztem az adatforgalmat , de még így sem működik . :(
valami tanács , hogy még mit tudok kezdeni vele ?
2011. aug. 3. 13:34
4/5 Argloss válasza:
Beállítások - Sony Ericsson - Beállítások letöltése (bár net nélkül nem hiszem, hogy működne)
Másik:
Beállítások - Vezeték nélküli.. - Mobilhálózatok - Hozzáférésipont-nevek és itt beállítod a Vodafone internetes dolgokat.
5/5 A kérdező kommentje:
Isten vagy. :)
Köszii.
2011. aug. 3. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!