Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell letölteni és telepít...

Hogy kell letölteni és telepíteni az Adobe Flash Player-t, hogy lejátszta pl a Youtube-os videókat?

Figyelt kérdés
Rá mentem a youtubon megadott linkre és ott elvileg le is töltöttem ,és rá is mentem hogy futtatás de most egy kis ablakba ezt írja ki: The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be installed. És van a szöveg alatt egy olyan hogy "Chrome" amit ki lehet jelölni,és két gomb,egy "Cancel" és egy "Try Again",de bármit csinálok bármire kattintok nem csinál semmit,és akárhányszor le akarom tölteni mindig ezt írja ki!Segítsetek kérlek!
2009. ápr. 8. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Miután letöltötted a gépedre az Adobe F....-t,azután lépj ki a böngészőből. /magyarul:ne legyen megnyitva/ Ezután már fog sikerülni a program telepítése.

Találtam egy leírást is:

[link]

2009. ápr. 8. 11:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi sikerült!! :)
2009. ápr. 8. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!