Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet ezt megcsinálni a...

Hogy lehet ezt megcsinálni a SoundCloud.com-on?

Figyelt kérdés
A SoundCloud nevű zenemegosztó oldarra töltöttem fel a zenéimet. már 2 hete fennt vannak, de a legnagyobb nézettségű/hallgatottságú is csak 70. szoktam látni h valaki 3 nappal ezelőtt rakta fel a zenéjét és máris 12 ezren meghallgatták és van egy csomó kommentár. ezt hogy lehet elérni? légyszi segítsetek!
2011. júl. 31. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Úgy hogy jó zenét raksz fel, ami sokaknak tetszik, és akik meghallgatják elkezdik terjeszteni a zenéd a különböző közösségi oldalakon.

Az sem árt ha mondjuk te kirakod facebook-ra, iwiw-re, ahol fent vagy.

2011. júl. 31. 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
de már mindennel próbálkoztam, kiraktam midnenhova de mégse...
2011. júl. 31. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Mutass egyet.
2011. júl. 31. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:
2011. júl. 31. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Neked pl nincsenek követőid, azaz ha felraksz egy zenét, arról az égvilágon senki nem fog tudni. Követőket úgy lehet szerezni, hogy olyan tartalmat adsz az embereknek, amire kíváncsiak (jó/érdekes/új/kedvelhető). No offense, de ilyet nem találtam nálad.
2011. aug. 3. 03:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs ezekkel a számokkal baj szerintem ha valaki szereti az electro-t (bár mondjuk a számok maguk is jók amiket feldolgoztál). A soundcloud-on viszont tömegével vannak szerintem ilyen zenék, a mellett hogy szerintem az a house-ra, techno-ra, minimál-ra inkább specializálódva van, mint az electro-ra. Engem igazából eléggé idegesítenek ezek a sípolások a mai electro zenékben, hangos visító hangok, szétmegy tőlük a fejem. A picivel letisztultabb hangzásokat én már jobban szeretem, és valszeg velem együtt a soundcloud látogatók többsége is. Mondjuk egy vad techno-t (ez mondjuk eléggé cuccos zene:D) [link] vagy egy jó minimált [link]

Szerintem aki a soundcloud-ra megy az alap esetben ilyesmiket keres.

Sok sikert azért !

2011. aug. 3. 10:54
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!