Hogy lehet ezt megcsinálni a SoundCloud.com-on?
Úgy hogy jó zenét raksz fel, ami sokaknak tetszik, és akik meghallgatják elkezdik terjeszteni a zenéd a különböző közösségi oldalakon.
Az sem árt ha mondjuk te kirakod facebook-ra, iwiw-re, ahol fent vagy.
Nincs ezekkel a számokkal baj szerintem ha valaki szereti az electro-t (bár mondjuk a számok maguk is jók amiket feldolgoztál). A soundcloud-on viszont tömegével vannak szerintem ilyen zenék, a mellett hogy szerintem az a house-ra, techno-ra, minimál-ra inkább specializálódva van, mint az electro-ra. Engem igazából eléggé idegesítenek ezek a sípolások a mai electro zenékben, hangos visító hangok, szétmegy tőlük a fejem. A picivel letisztultabb hangzásokat én már jobban szeretem, és valszeg velem együtt a soundcloud látogatók többsége is. Mondjuk egy vad techno-t (ez mondjuk eléggé cuccos zene:D) [link] vagy egy jó minimált [link]
Szerintem aki a soundcloud-ra megy az alap esetben ilyesmiket keres.
Sok sikert azért !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!