Lehetséges hogy a T-Home korlátozza az internetem?
Figyelt kérdés
Volt nemrég egy 1 hónapos fizetéselmaradásunk a T-Homenál, majd mikor a 2. hónap is fizetetlen lett volna aznap ki is kapcsolták az internetet (érdekes hogy ugyanazon a napon, a csekknek esélye sem volt elérni hozzánk, a felszólító pedig csak 1 héttel később jött meg). Persze mi ezután befizettük a díjelmaradást és a visszakapcsolási díjat, azonban azóta sokkal lassab az internet (ADSL). A speedtest.net és egyéb sebességmérő oldalak szerint a sebesség változatlan, ugyanúgy 4mb/s, azonban van hogy egy-egy oldalt 30-40 másodpercig is tölt, sőt vannak olyanok amiket egyáltalán be sem tölt. Van egy-két kivétel, de összességében sokkal rosszabbnak érezni a böngészés minőségét. Gondoltunk már arra hogy csak a router akar megdögleni (SMC). A ping 30-100 ms között váltakozik, a pingtest.net szerint azonban őrületesen nagy (80%+) a packet loss, ennek köze lehet a hibához?2011. júl. 31. 00:20
1/2 anonim válasza:
Elég sok köze lehet ehhez a hibához, szerintem a routerrel lesz gond. Próbáltad már csak kábelre rákötni a gépet?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, úgy tűnik a router volt az ami fogta a sávszélesség nagy részét, én LAN-ban, tesóm gépe wi-fi-ben kapja az internetet, tudnátok ajánlani valami jó routert 10 ezer forint alatt? Most jelenleg 4 mb/s T-Home ADSL-ünk van, de gondolkozunk a váltáson nagyobb netre (15-20 mb/s). Olyan router kéne ami mellé legalább egy USB-adapter is jár.
2011. júl. 31. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!