Utorrent miatt iszonyatosan belassul a böngésző, korábban nem volt ilyen. Valakinél esetleg van ilyen probléma?
Ma telepítettem újra a Windows XP-t, pontosan ugyanúgy, mint 3-4 hónappal ezelőtt. Ugyanazokat a szoftvereket telepítettem fel rá, mint akkor. A böngészés viszont borzalmasan belassul, amikor az uTorrentet elindítom, még akkor is, amikor szinte alig van fel- és letöltés. A szolgáltatónál (Digi) történhetett valami módosítás?
A telepítés előtt maximális fel- és letöltés mellett is tökéletesen működött a böngésző, most meg szenvedek vele "vagy-vagy" alapon: vagy böngészek, vagy torrentezek. Ez így nem nagyon nyerő. Valaki esetleg tudna valami buherát javallni, hogy pontosan úgy működjön, mint régen, a reinstall előtt? (Már kétszer is újraraktam az elejétől fogva, ugyanaz az eredmény sajnos.)
ja nekem is volt ilyen a probléma okát nem nagyon tudtam megfejteni buheráltam mindennel....de nem sok sikerrel
aztán ujratettem még1xer és akk már jo volt sztem ha most tetted ujra akk neked is megér mégegyprobát:)
Szia!
Ugyan ez a problémám? Nekem is az ESET NOD 32 4.0 van fent!Az miatt van? Megírnád ha találtál valamit?
Nekem is DIGI-a szolgáltató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!