Nem mindig megy a WLAN kertből, miért?
Sztem sokminden befolyásolhatja...ugye a jel folyamatosan elhal ahogy nő a távolság, és gondolom ingadozó az hogy a routerből bizonyos erősségű jel mikor milyen távolságra jut el.
Nálunk is van, hogy simán tudok csatlakozni a szomszéd wifijére is, van amikor meg kb nem is látja a laptop a jelet. (biztos függ a levegő összetételétől vagy nemtudom)
Esetleg maga a router is ingadozó erősséggel bocsájtja ki a jelet, ami közelebbről nem számít, messzebbről viszont igen.
Volt az udvarunkban anno egy vehető wifi-jel, az is kb egyszer csatlakozott, egyszer nem, meg ha 10cm-t elmozdultam akkor már szakadt.
Sztem egyszerűen csak ennyi a kapacitása a routernek, ha nagyon szükséges akkor veszel egy nagyobb kapacitású routert, vagy ezzel játszol kicsit, pl mielőtt kimész kiteszed az ablakba, lényeg hogy minél kevesebb elnyelő felület (fal, födém rengeteget elnyel) legyen ami gátolja a routert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!