Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Újabb facebookos kérdés, meg...

Újabb facebookos kérdés, meg lehet nézni valahogy?

Figyelt kérdés

AZ lenne a kérdésem, hogy azt megtudom nézni valahol, hogy ki törölt ki engem az ismerősei közül, illete ki tiltott le?

ÉSzrevettem mostanság, hogy egy két emberrel csökkent az ismerőseim száma. Megnéztem, és két ember is volt, aki bejelölt engem, (látásból ismerjük egymást), én visszaigazoltam, majd pár hónapra rá törölt az ismerősei közül. Hozzáteszem nem vagyok olyan, aki minden percben kiírja, hogy mit tevékenykedik.

SZóval az lenne a kérdésem, hogy ezt meglehet egyáltalán valahol nézni, hogy pl kik törölnek?

2011. júl. 28. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
nem, egyetlen módszer, hogy végignézed ismerőseid listáját, és "emlékezetből" kitalálod ki hiányzik onnan.
2011. júl. 28. 15:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat :)

Sajna az nekem nehezen fog menni, mert elég feledékeny típus agyok.:/ Ez van, még egyszer köszi!

2011. júl. 28. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!