Milyen oldalak vannak, ahol Vallomásos, Szerelmes és Szakítós idézetek vannak? (a többi lent)
Figyelt kérdés
tudom, hogy simán keresőbe is beírhatnám, de nekem tényleg nagyon jó idézetek kellenének. Facebook -ra akarom kiírni, mert van egy fiú, akivel csak egy éjszakára jöttünk össze. De a sok pia után, úgy be vt b@szva, hogy szerelmet vallott nekem. De reggelre, már semmi nem vt, az esti love -nak. Ki akarok egy ilyet írni, de úgy, h ne jöjjön rá, hogy ő az. Cska ki akarom adni magamból, egy idézet segítségével, hogy én mit érzek.
/szeretem, szeretnék járni vele/
2011. júl. 25. 17:43
1/3 anonim válasza:
Idézni komoly emberektől komoly gondolatokat szoktak. Az hogy bebasztatok kavartatok aztán már nem kellesz neki csak amikor bevolt rúgva szerintem nem ilyen téma. Ja várjál mégis eszembe jutott egy. " Nincs ronda nő, csak kevés alkohol " :)
2/3 A kérdező kommentje:
:))
érdekes..
És am oldalak, ilyen szakítós, szerelmes, inkább vallomásos idézetekkel, hol találok?
2011. júl. 26. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!