Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Filmletöltés/feltöltés? Fontos!

Filmletöltés/feltöltés? Fontos!

Figyelt kérdés

Regisztráltam egy letöltős oldalra, csak az az óriási problémám támadt, (mivel nem igazán szoktam ilyen oldalakról tölteni), hogy ki fogan onnan vágni, ha az arányomat nem hozom optimálisba. Idáig értem a problémát, de hogy a fenébe lehet megoldani? Feltöltésről meg annyi fogalmam van, hogy a letölteni kívánt akármit, ott hagyom uTorrentbe, míg vissza nem tölti. De ez sem akar sikerülni, mert nem tudom miért...

Nem rendelkezek semmilyen mentális problémával, (tehát a témától eltérő válaszokat hagyjuk), csupán lövésem sincs az internet ezen ágazatához:D.

ui.:Rohadtul várom a válaszokat, mert mindjárt kivágnak onnan:D.

2011. júl. 25. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Nos, a feltöltés aránya a letöltéshez 1:5 és 1:25 között mozog.

Tehát, ha óránként letöltesz 25 gigát, akkor durván 5 és 1 giga között tudsz feltölteni óránként. (net vagy/és szolgáltató függő)

Ezt még megspékeli az, hogy a jó torrent oldalakon sok a feltöltő, így nem viszik azt a keveset se, amit te letöltöttél.

Megoldás: Éjszaka menjen a gép, a kliens is. Legyen benne a feltöltendő állomány, és írja, hogy megosztás. Aztán nappal se zárd be az Utorrentet. Végy SMS-ben feltöltést. Végy Pontért feltöltést, ha van pontrendszer.

Ha valami nem érthető, írj!

G.

2011. júl. 25. 15:45
 2/2 A kérdező kommentje:
írtam egy privátot.
2011. júl. 26. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!