Filmletöltés/feltöltés? Fontos!
Regisztráltam egy letöltős oldalra, csak az az óriási problémám támadt, (mivel nem igazán szoktam ilyen oldalakról tölteni), hogy ki fogan onnan vágni, ha az arányomat nem hozom optimálisba. Idáig értem a problémát, de hogy a fenébe lehet megoldani? Feltöltésről meg annyi fogalmam van, hogy a letölteni kívánt akármit, ott hagyom uTorrentbe, míg vissza nem tölti. De ez sem akar sikerülni, mert nem tudom miért...
Nem rendelkezek semmilyen mentális problémával, (tehát a témától eltérő válaszokat hagyjuk), csupán lövésem sincs az internet ezen ágazatához:D.
ui.:Rohadtul várom a válaszokat, mert mindjárt kivágnak onnan:D.
Nos, a feltöltés aránya a letöltéshez 1:5 és 1:25 között mozog.
Tehát, ha óránként letöltesz 25 gigát, akkor durván 5 és 1 giga között tudsz feltölteni óránként. (net vagy/és szolgáltató függő)
Ezt még megspékeli az, hogy a jó torrent oldalakon sok a feltöltő, így nem viszik azt a keveset se, amit te letöltöttél.
Megoldás: Éjszaka menjen a gép, a kliens is. Legyen benne a feltöltendő állomány, és írja, hogy megosztás. Aztán nappal se zárd be az Utorrentet. Végy SMS-ben feltöltést. Végy Pontért feltöltést, ha van pontrendszer.
Ha valami nem érthető, írj!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!