Hogy kell videót beágyazni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 13:14
1/10 anonim válasza:
Ha Youtube-ról akarsz valahová videót beágyazni, akkor kattints a megosztásra. Kinyílik egy ablak, jobb egérgombbal kimásolod és kész. Aztán ha valahová be akarod illeszteni, akkor beillesztés és kész.
2/10 A kérdező kommentje:
Apaapa62 köszi,eddig megvagyok,de nem jeleneik meg a videó,hibá teszem ezt.:(
2011. júl. 25. 14:26
3/10 anonim válasza:
Melyik videóról van szó, vagy milyen videóról?
4/10 A kérdező kommentje:
Videó linkje: http://www.youtube.com/watch?v=5juc6fmgylw&ob=av2e
És a rockerek.hu-ra szeretném beágyazni a profilomra,már ott volt csak kitöröltem,és elfelejtettem,hogy kell,köszi a segítséget.
2011. júl. 25. 14:41
5/10 anonim válasza:
Ezt kell beilleszteni: <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/5juc6fmgylw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Rosszul írtam az előbb, bocs, de ez már jó.
6/10 A kérdező kommentje:
Megtettem,és semmi,nem látszik a videó.:(Ez nekem nem fog összejönni,tudom nagyon béna vagyok,és hülye,de azért köszi hogy próbálsz segiteni nekem.:)
2011. júl. 25. 14:48
7/10 anonim válasza:
Dehogy vagy hülye. Milyen böngésződ van?
8/10 A kérdező kommentje:
Opera.
2011. júl. 25. 15:12
9/10 anonim válasza:
Most megnéztem Operán is, ugyanúgy kell.
10/10 A kérdező kommentje:
Na megvan csak nem iframeben kellett volna ahogy én probálkoztam hülye fejemmel,hnem embed vagy objectben,de csak objectet találtam azt is nehezmény után,Embedet nem,de mag van,ááá sikerélmény,köszi a segítséget.
2011. júl. 25. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!