Miiért nem jó a facebook a gépemen?
Figyelt kérdés
Beírom hogy facebook.com és ezt hozza ki: Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later. Ez egy vírus ugye? Hogy lehet megcsinálni hogy működjön a facebook? Minden ismerősömnél működik meg a telefonomon is jó csak a gépen nem. Miért?2011. júl. 24. 23:36
1/6 anonim válasza:
Valamit elbaztál.
Telepítsd újra a géped.
Vagy öld meg vírust vírusölővel.
Vagy szokj le a fészbúkról úgyse jó semmire.
2/6 anonim válasza:
hülye vagy te ehhez vanii, ez nem vírus hanem valamelyik bővítményed hülyesége indítsd újra a böngészőt vagy próbálj ki másikat...
3/6 anonim válasza:
Beszoptál egy vírust.
Tegyél a gépedre egy rendes vírusvédelmet és ne kattintgass minden sz@rra.
4/6 A kérdező kommentje:
oké..köszi mindenkinek.
2. válaszoló: ha újraindítom a böngészőt vagy másikat próbálok akkor sem jó..úgyhogy nem én vagyok a hülye;)
2011. júl. 25. 13:24
5/6 anonim válasza:
nekem is ez a baj :S
sikerült vele csinálnod vmit?
6/6 A kérdező kommentje:
Hát egy idő után már jó volt..oo"
Semmit sem csináltam vele..csak minden nap megnéztem hogy jó-e aztán jó lett.><
2011. aug. 21. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!