Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor nyílik meg a Google+?

Mikor nyílik meg a Google+?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy lehet simán regisztrálni, nem kell meghívót küldözgetni.

És még valami, én úgy jutottam be, hogy megosztottak velem valamit, és úgy regisztráltam. Utána lett ez a meghívásos cucc. Haverom csak ráment az oldalra, és engedte regisztrálni, meghívó nélkül. Valakinek küldtem a citromailjára, és tudott regisztrálni, pedig amikor én rámegyek a google fiókba kell belépni, és úgy regisztrálni. Valaki meg freemaillel nemtud..Most ez hogy van?

Meg valaki azért nemtud regisztrálni, pedig küldtem meghívót, mert kiír valamit, hogy túl fiatal. Pedig én 1997-et adtam meg, és bent vagyok, meg még páran 14-15-16 évesen. Mi van most?? Ez csak valami hiba remélem..

2011. júl. 24. 02:19
 1/6 tamasoft ***** válasza:
A hírek szerint hamarosan bárki regisztrálhat.
2011. júl. 24. 09:04
 2/6 anonim válasza:

de ha szeretnél meghívót, akkor írj nekem.

vedres.a.d@gmail.com

2011. júl. 25. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
bentvagyok.
2011. júl. 26. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
07-25 21:52 --> tényleg tudsz meghívót küldeni? mert én szeretnék csatlakozni, de nincs meghívóm :/
2011. júl. 29. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
tudok én is
2011. júl. 30. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha szépen megkérlek, küldesz nekem? Az e-mail címem: v.mate1996(@)gmail.com (természetesen zárójelek nélkül :D)

És a szépen megkérés: Légy szíves, küldenél nekem meghívót Google+ra, már nagyon szeretnék csatlakozni :D

2011. júl. 30. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!