Milyen torrent oldalakat ajánlott a lagjobban begyüjteni?
Figyelt kérdés
A legjobb magyar és külföldi torrent oldalakra gondolok.2011. júl. 23. 23:39
3/10 anonim válasza:
Dehogy nincs. Ott az NCORE. Csak oda kell meghívó. Ezen kívül ajánlom még a rutracker.org nevű orosz csodát. Amennyi ritkaság ott van, az nem mindennapi.
4/10 anonim válasza:
NCORE? Endless-Skyline? F**om az enkórba már
5/10 A kérdező kommentje:
Szeretném összegyüjeteni a legjobb torrent accokat. Hát megnéztem azt az orosz oldalt, az a baj vele, hogy nem értek belőle semmit.
2011. júl. 23. 23:55
8/10 anonim válasza:
Bőven elég, ha egy jó torrenten fent vagy, úgyis ugyanazok vannak fent minden.
9/10 anonim válasza:
Kapcsold be a google chrome fordítót. Egyébként meg miután beregisztráltál, utána elég egyértelmű minden. Hogy mikor engedi a regisztrációt, azt kiírja amikor megnyomod a regisztráció ikont. Nem minden torrent oldalon található meg minden, ezen az orosz oldalon olyan metal csemegék vannak, amit még az üzletekben sem lehet fellelni sajnos. Én eredeti gyűjtő vagyok, közel 5000 db eredeti metal cd - m van, meg vagy 2000 bakelitem, de ezt az oldalt fenntartom a ritkaságok miatt. Spanyol, venezuelai, chilei, török, stb. bandák, akikről még hallani sem lehetett soha. Az NCORE pedig egyáltalán nem rossz, de ott inkább a filmek dominálnak, mint a zenék. Mivel a filmek számomra egyszer nézendők, azt szoktam onnan leszedni néha ami érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!