Ez a maximum sebesség?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy most lett kicserélve az internet 25Mb-ra. A letöltési sebességnek elvileg (25*1024/8/1024)=3.125MB-nak kéne lennie (ha jól számolom).
Nekem amikor filmeket próbálok tölteni megáll 1MB/sec-nél, bátyámnak pedig megy 3.1MB/sec-el. Lehet, hogy le van korlátozva? Van erre program, hogy felgyorsítsam? 54Mb-es a ruterem, szóval bírnia kéne.
2011. júl. 22. 21:17
21/21 A kérdező kommentje:
Végig csináltam, de mivel nem értem el különösebb változást amikor oda vittem, ezért vettem egy TL-WN821N routert, ami 300Mbps etc..Most működik 3.1MB-al a letöltés két falon át.
2011. júl. 23. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!