Hogy kell azt megcsinálni a blogomba, hogy ha jobb egér gombot nyomnak akkor kiírja hogy Nem lopunk! Vagy ilyesmi?
Google: Jobb klikk javascript
És olvasgass.
Amúgy ezzel nem éred el azt, hogy "nem lopunk". Amit a géped betöltött, az már a gépeden van...
Végső esetben egy PrintScreen és beillesztés valahova, és már meg is van a kép. De ezen túlmenően is a jobbklikk tiltása során elérni a fájlt direktlinkkel (forrás megnézése), és ott már "jó lesz" a jobb klikk. De leszedheti flashgetbe behúzva is.
Tehát ez nem védelem, max. a nagyok kezdő klikkelgetők előtt. De aki akarja, az le fogja szedni.
Egyetértek előttem szólóval, annyival kiegészíteném, hogy idegesítő is. Mikor pl találok valami érdekeset, akkor "jobb klikk--> hivatkozás másolása" módon szoktam ismerősöknek elküldeni.
Namost, ha bejön ilyenkor egy üzenet, akkor tudom anyázni a webmestert...
Ami megjelenik a böngésződben, az pedig mindenképp elmenthető saját gépre, legrosszabb esetben hosszadalmas munka után (pl zenét, videót) de általában azokat is 2 perc alatt átkonvertálva lehet a gépen tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!