Nálam lassú ez a weboldal. Ti mit tapasztaltok?
Figyelt kérdés
Nekem Mozilla-ban eléggé lassú, viszont Chrome-ban egész jó. Szóval kíváncsi lennék rá, hogy ti mit tapasztaltok.
Lehet az a gond, hogy újra kéne már telepítenem a Windows-t, de lehet, hogy a weboldal alapból ilyen lassú...
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 22. 16:36
1/9 anonim válasza:
Nem lassú az. Pedig az én gépemben csak 800Mhz-es processzor és 640 Mb memória van /Pentium III. Csinálj egy kis takarítást a gépeden a Ccleanerrel.
2/9 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy Mozilla 5-ösöm van.
3/9 A kérdező kommentje:
Nemrég csináltam tisztítást és nekem is Mozilla 5 van. Viszont 1 éve volt utoljára újratelepítve a Windows (egyéb, rajtam kívülálló okok miatt), úgyhogy ez lehet a ludas.
Mindenesetre kíváncsian várom mások válaszát is.
Köszönöm a válaszod!
2011. júl. 22. 16:49
4/9 Argloss válasza:
2 éve telepített Windows 7-en, Firefox 5-el, Opera 11.50-el és Internet Explorer 9-el is ugyanolyan a betöltési sebessége. Operában mintha lassabb lenne valamivel, de nem zavaró...
5/9 Argloss válasza:
Ohh, csak decemberben lesz két éves...
6/9 anonim válasza:
nem lassú az oldal csak lehet h a neted lassú
7/9 anonim válasza:
UPC 120 megás netem van és full lassú az oldal firefoxal.
Chrome-al gyorsabb.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is UPC netem, igaz pár csomaggal kisebb.
2011. júl. 24. 12:36
9/9 vagyokakilehetek válasza:
t-online 15-Mb nettel is simán gyorsan betölt. firefox 5 alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!