Facebook-on be lehet állítani, hogy ne tudjanak megjelölni a képeken?
Barátnőim mindig tesznek fel közös képeket és megjelölnek rajta engem is. Vannak olyan képek, amiket nem szeretném, ha az ismerőseim is látnának. Szal arra lennék kíváncsi, hogy be lehet e állítani, h engem ne tudjanak megjelölni azokon a képeken, amiket a bnőim töltenek fel.
Iwiw-en is lehet így megjelölni képeken? Ha igan akkor ott, h lehet ezt letiltani?
facebook: profilom/adatvédelmi beállítások/egyedi (vagy customise settings) - Photos and videos you're tagged in
Ha ezt arra veszed hogy csak te lásd (Who can see photos and videos I'm tagged in: only me), akkor csak te látod a rólad megjelölt képeket, más nem.
Azt nem lehet kikapcsolni hogy téged megjelölhessenek, hiszen az az oldal funkciója, és nem a felhasználó dönti el.
iwiw: profilom/beállítások -
Megjelölések a képeiden: Ismerősök / Csak én
(Válaszd ki a listából, hogy kik jelölhessenek meg ismerősöket a képeiden!)
Képek rólam: Bárki / Csak ismerősök
(Válaszd ki a listából, hogy kik láthassák albumaid azon képeit, amelyeken szerepelsz!)
Szintén nem lehet kikapcsolni azt hogy téged megjelöljenek, viszont korlátozni tudod hogy ki láthassa.
Szia!:)
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!:)
További szépeket!:)
szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!